Vintervækst – Et Nyt Koncept

Vintervækst – Et Nyt Koncept

Igennem det sidste år har FindersKeepers haft en designbutik på Gammel Kongevej hvor vi har solgt kurateret design fra forskellige dygtige standholdere.

At drive sin egen butik er spændende, udfordrende og giver en helt ny dimension til dit brand og kontakt til dine kunder. Denne mulighed og erfaring fik vi lyst til at give videre til de dygtige iværksættere og designere vi danner platform for – så derfor, mød Vintervækst.

Dygtige Rikke Skovgaard, Kaja Skytte, Matilde Friese, Maja Samsøe, Liv Caroline og Cecilie Krawack står til dagligt bag fem forskellige brands, som de har forenet under temaet Vintervækst.

De fem brands er: Kaktus København, Skovgaard Cph, Planteplaneter, Matilde Friese og NuTe Organic.

Hele december og januar kan du nu gå ind i et urbant drivhus-univers, hvor der hænger marmor galakser og planteplaneter imellem silkekimonos, ørken kaktusser og smukke illustrationer.

Butikken er et væld af farver og duften af NuTe Organic fylder rummet, samtidig med at du får en frisk kop at nyde imens du handler og bliver inspireret.

Vi er total begejstrede for konceptet, og havde svært ved at forlade butikken igen, da vi simpelthen fik lyst til at flytte ind.

Vi har allerede handlet til julen i butikken, og vil anbefale alle at tage en tur forbi Vintervækst på Gammel Kongevej 141, 1850 Frederiksberg C

Følg med i deres spændende eventyr på Facebook her