MONTANA X FINDERSKEEPERS

MONTANA X FINDERSKEEPERS

Når vi d. 7.-8. marts åbner dørene for årets første FindersKeepers Designmarked har vi teamet op med en af de største kanoner i møbelbranchen. Nemlig Montana!💛

De var grønne, før det overhovedet var moderne at tænke grønt. Siden 1992 har de nemlig fokuseret på miljøet, og de er derfor de dygtigste, mest garvede og dem med den grønneste profil i branchen.

Derfor er vi stolte over, at dette marked bliver med ekstra fokus på dem!

KØB BILLET TIL FINDERSKEEPERS

DRØM STORT MED ‘MONTANA MINI’ //

Du kan som besøgende til FindersKeepers Designmarked få lov til at udforske Montanas nyeste produktserie ‘Montana Mini’ samt en udvidet kollektion af Panton Wire med nye elementer.

Og faktisk bærer Montana Mini EU’s officielle miljømærke. Certifikatet ser på hele produktets livscyklus, fra udvinding af råmaterialer til produktion, for at reducere den overordnede miljøpåvirkning. Montana er blandt de første møbelvirksomheder, der har opnået det højagtede mærke.

Den nye produktserie ‘Montana Mini’ er en serie af ukomplicerede, alsidige opbevaringsmoduler. Montana Mini fås i tre varianter og kun ti farver, hvilket gør den til det lette valg. Look at this! 👀👇🏻👇🏻

STYLING TIL MARKET //

Vi har hevet nogle HELT særlige, seje profiler, som skal vise Montanas nye produkter frem på hver deres måde. Hvem det er, afslører vi løbende optil markedet på vores Instagram & Facebook. Vi kan nu bare love jer, at det bliver godt – og at i ELSKER dem!

Vi glæder os helt vildt til at se Montana i FindersKeepers univers!

KØB BILLET TIL FINDERSKEEPERS